Partner till Wagner – Visa dina kunder vägen

Grundpelaren i försäljningen av våra produkter är vårt sätta att jobba med partners och återförsäljare. Vårt partnernätverk tillhandahåller tillsammans med oss WagnerGuide åt företag, sjukhus, skolor, köpcentrum, bibliotek och andra verksamheter i fyra världsdelar för att visa sina besökare vägen.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vårt partnerskap!

Partnerskap

Vem är partnerskapet för?

WagnerGuide och våra andra produkter kan användas på vilken offentlig plats som helst, stor som liten, där det finns ett behov av att erbjuda besökare information om miljön. Befinner ni er i en bransch där era kunder behöver öka tillgängligheten av platsinformation och visa sina besökare vägen hjälper vi er att komplettera ert värdeerbjudande.

Hur ser försäljningsprocessen ut?

Beroende på hur er verksamhet ser ut och relationen ni har till era kunder anpassar vi tillsammans med er hur implementationen av våra produkter går till. Vi ser självklart även till att ni har den kunskap och de verktyg som behövs, med vårt gedigna utbildningsprogram.

Värde för alla parter med årliga intäkter

Vårt partnerskap bygger på att skapa värde för alla parter. Som partner till Wagner erbjuder vi er årliga intäkter per såld licens av WagnerGuide. Kontakta marknadsansvarig Lucas Adolfsson för mer information om partnerskapet.

Intresserad av att veta mer?

Vi vet av erfarenhet att organisationer har olika krav, därför bokar vi gärna in ett förutsättningslöst onlinemöte där vi visar plattformen och hur den kan anpassas för att stödja er verksamhet.

© Integritetspolicy