Hur vi skapar framtidens bibliotek

Vi hjälper låntagaren att nå bibliotekets resurser genom att utveckla bibliotekets visuella, digitala och fysiska gränssnitt. 

Vi erbjuder produkter och tjänster som ser till att biblioteksbesökaren har all information han eller hon behöver, för att till fullo kunna nyttja bibliotekets resurser. Så hur gör vi detta?

Vi erbjuder bibliotek: WagnerGuide, Signal Skyltsystem & WagnerOrienteringskarta.

WagnerGuide används av över 100 bibliotek, som en digital vägvisare och informationsgivare. WagnerGuide har under våra 25 år i branschen utvecklats från vara en vägvisare till att bli en central informationshub för inomhusmiljöer, som besökare förlitar sig på för att få information om era lokaler och er verksamhet. Vi har också ett nära samarbete med BK Library Interiors: Biblioteksfabriken i Småland. 
Detta gör oss till en helhetsleverantör åt alla typer av bibliotek.

Nyckelord:

  • enkelt

  • pedagogiskt

  • tillgängligt

  • redigerbart

Några av våra bibliotekskunder:

- Stockholms Universitetsbibliotek

- Malmö Högskolebibliotek

- Solna Stadsbibliotek

- Birmingham University Library

Läs mer om våra kunder här

Gratis demo!

Vi erbjuder gratis demo för er som innan ett beslut tas, vill se hur WagnerGuide kan hjälpa era besökare att navigera sig hos er. Ni får tillgång till en WagnerGuide kostnadsfritt, helt utan hållhake. Processen är den samma som ovan, och om ni bestämmer er för att köpa WagnerGuide är i princip allt arbete redan gjort!

Referensprojekt WagnerGuide bibliotek:

Behöver du mer information? Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa till. Kontakta oss per telefon eller e-post.